Vartiointi, järjestyksen­valvonta ja liikenteen­ohjaus
Turku & koko Suomi

KL-Profil on asiakaslähtöisesti ja luotettavasti toimiva turkulainen yritys. Toimimme pääosin Turun seudulla, mutta joustavasti tarpeen mukaan koko Suomessa.

Tyypillisiä kohteitamme ovat yleisö­tapahtumat, kauppakeskukset ja muut julkiset tilat sekä teollisuuslaitokset, myös yksityiskodit.

Tarjoamme myös Liikenneviraston ohjeistusten mukaista liikenteenohjausta tie- ja rakennustyömailla.

Vartiointi

Vartiointi ja järjestyksenvalvonta

Vartiointipalveluitamme on esimerkiksi

  • Paikallisvartiointi, johon voi kuulua esimerkiksi liikenteen tai kiinteistön valvonta. Vartioinnin avulla tunnistetaan ja ehkäistään omaisuuteen tai henkilöstöön kohdistuvia uhkia.
  • Myymälävartiointi. Vartijan näkyvä valvonta ennaltaehkäisee esimerkiksi myymälävarkauksia ja henkilöstöön kohdistuvia riskejä.
  • Aluevartiointi. Aluevartioinnin tavoitteena on turvata asiakkaan kiinteää omaisuutta tai irtaimistoa. Aluevartiointiin kuuluu sovitut tarkastuskierrokset tietyllä alueella

Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvojan tehtävänä on turvata ja luoda viihtyisä ympäristö niin asiakkaille kuin henkilöstölle. Tarjoamme järjestyksenvalvontaa esimerkiksi erilaisiin yleisötapahtumiin Turun seudulla sekä eri puolilla Suomea. Olemme olleet mukana mm. Keskiaikamarkkinoilla, Silakkamarkkinoilla ja muissa yleisötapahtumissa, joiden yhteenlaskettu kävijämäärä ulottuu satoihin tuhansiin. Meiltä saat järjestyksenvalvojat niin suuriin kuin pieniin tapahtumiin.

Järjestyksenvalvojillamme on vaaditun koulutuksen lisäksi ensiapuvalmius, joten onnettomuustilanteen sattuessa apu on lähellä. Olemme käyneet ensiapukurssin, ja toimimme tapaturman sattuessa varmasti ja rauhallisesti, mahdolliset lisävahingot parhaamme mukaan estäen.

Liikenteenohjaus

Tapahtumiin tarjoamme myöskin lain mukaiset liikenteenohjaajat.

Lisäksi tarjoamme Liikenneviraston ohjeistuksen mukaiset liikenteenohjaajat tie- ja rakennustyömaille. Liikenteenohjaajilla on ohjeistuksen mukainen Tieturva 1 -pätevyys, lisäksi yrityksellä on työnjohdon ohjeistuksen mukainen Tieturva 2 -pätevyys.

Ota yhteyttä