Isännöinti- ja insinööritoimisto
Turku 

Isännöinti

Asiantuntevat isännöitsijän palvelut Turun alueella

Hyvin toteutettu isännöinti turvaa omaisuuden arvon nyt ja tulevaisuudessa!

Taloyhtiön osakas tai hallituksen jäsen, keskustelemme mielellämme kanssasi yhtiönne talouden tilasta ja hoidosta, jotta löytäisimme hyvän, kokonaistaloudellisen ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne. Kaikki isännöintipalvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

KL-PROFIL edustaa isännöinnin uusinta asiantuntemusta. Tarjoamme asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden käyttöön Turun seudulla laaja-alaisesti kaikki isännöinnin palvelut, joita asiakkaat tarvitsevat, myös kirjanpidon. Yhteistyö asiakasyhtiön hallituksen, asukkaiden ja palveluntuottajien kanssa käy osaltamme sujuvasti ja avoimesti.

Ekstruusiotekniikka, 3D-mallinnus

Ekstruusio­tekniikkaan erikoistunut insinööri­toimisto

Toimistomme sijaitsee Turussa

KL-PROFIL on myös kokenut insinööritoimisto Turussa. Olemme erikoistuneet muovituotteiden valmistuksessa käytettävään ekstruusio­tekniikkaan (suulake­puristus), josta KL-PROFIL:en perustajalla on kokemusta aina vuodesta 1980. Tarjoamme suunnittelupalvelut ja 3D-mallinnukset SolidWorks-ohjelmistolla.

Ekstruusiolla valmistuu muovista monenlaista artikkelia

Insinööri­toimistomme suunnittelee esimerkiksi letkuja, putkia, kaapeleita, profiileita, levyjä, kalvoja sekä muita tuotteita, jotka syntyvät kyseisellä tekniikalla. Ekstruusion avulla tuotteita voidaan valmistaa metreittäin niin kauan kuin prosessi on käynnissä. Ota meihin yhteyttä, jos haluat asiantuntija avun suunnittelussa, niin katsotaan yhdessä, mikä olisi paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.